Toegankelijkheid

Skip to main content

Wordt Vervolgd - Het beste van (DVD)

DVD: Het Beste Van Wordt Vervolgd

Uitgever: Source 1 Media
Speelduur: 360 minuten (3 discs)
Extra: Geen

Inhoud  

  • DVD 1 - "Miep miep zooeeeffff" - De Wordt Vervolgd Club
  • DVD 2 - De hoogtepunten uit 650 uitzendingen!
  • DVD 3 - Interviews met de bepalende striptekenaars van de 20ste eeuw

Beschrijving  

Miljoenen Nederlanders tussen de 25 en de 45 jaar koesteren dierbare herinneringen aan dit strip- en tekenfilmprogramma, dat zeventien jaar onafgebroken op de buis is geweest. Wordt Vervolgd is dan ook één van de meest populaire televisieprogramma's uit de jaren tachtig. 
De dvd's zijn een kroniek gevuld met herinneringen en vele hoogtepunten van het programma Wordt Vervolgd met haar vrolijk gestrikte presentator Han Peekel. Onvergetelijke tekenfilms en interviews met grote striptekenaars zoals Uderzo, Franquin, Willy vanderSteen, Marten Toonder, Morris, Möbius, Cauvin, Peyo, Martin Lodewijk, Don Lawrence, Robert van der Kroft, Hanco Kolk, Marc Sleen, Piet Wijn, Jan Kruis, Dick Matena, Paul Geerts, Tibet, Lambil, Hans Kresse, Henk Kuipers, Bob de Moor, Peter de Smet, Gerrit de Jager en vele anderen schitteren op deze unieke dvd's.
De box bevat ook een overzicht van de honderden kinderen die op de roemruchte clubdagen van de Wordt Vervolgd Club hun helden Donald Duck en Roadrunner nadeden tijdens de vele imitatiewedstrijden. Met opnamen vanuit de Efteling, Het Land van Ooit, Disney parken en vele andere locaties.

Bestel bij Bol.com

Source 1 Media