Toegankelijkheid

Skip to main content

Wunschpunsch (3-DVD)

DVD: Wunschpunsch (3dvd)

Uitgever: Multi Media International
Speelduur: 255 minuten (3 discs)

Beschrijving

Laat je betoveren door de magische serie Wunschpunsch! De twee kibbelende, excentrieke heksen Bubonic en zijn tante Tyrannia proberen allerlei vreemde spreuken uit op de nietsvermoedende bewoners van het stadje Megalopolis. In opdracht van hun tovermeester Maledictus T. Maggot, smelten de twee heksen hun magische krachten samen in de Wunschpunsch en zetten ze de stad volledig op z'n kop!

  • Disc1: Plantenchaos

Nadat ze door de duivelse Maledictus T. Maggot zijn gemanipuleerd, bedenken Bubonic en Tyrannai een betovering waarmee al het groen van de stad in grote, agressieve zaden, planten, bomen en grassen verandert. Chaos is het gevolg als Megalopolis over wordt genomen door de planten.

  • Disc 2: Kleurloze chaos

Nadat ze tijdelijk in knollen zijn omgetoverd door de ellendige Maledictus Maggot, verzinnen Bubonic en Tyrannia een toverspreuk die Megalopolis in een kleurloze stad verandert. De spreuk mislukt echter en verandert de kleurrijke heks in een grauwe zwart-witte tovenares. Moedeloos over het feit dat ze haar kleurrijke uiterlijk kwijt is, probeert Tyrannia wanhopig om de betovering op te heffen.

  • Disc 3: De kwelling van de koning

De kwelling van de koning Bubonic weet Tyrannia te verlokken tot het maken van een toverformule die Megalopolis terugstuurt naar de Middeleeuwen, met Bubonic als koning van de stad. De mensen uit de stad, inclusief de familie Kozey, zien zichzelf ineens gekleed in donkere vodden, terwijl ze wankele karren voorttrekken en in plaggenhutten wonen.

Bestel bij Bol.com

Multi Media Int.