Toegankelijkheid

Skip to main content

Yu-Gi-Oh! 2 - In een wespennest (DVD)

DVD: Yu-gi-oh! 2 - In Een Wespennest

Uitgever: Indies Home Entertainment
Speelduur: 60 minuten

Afleveringen

  • 4. In een wespennest
    Als Yugi en z'n vrienden eenmaal het Duel Koninkrijk hebben bereikt, kondigt Pegasus aan dat er veel mysterieuze geheimen op het eiland huizen, die dit ultieme toernooi anders zullen maken dan alle andere toernooien. Maar als Weevil deze mysterieuze regels tegen Yugi in een duel begint te gebruiken, moet Yugi niet alleen erachter zien te komen wat deze regels inhouden, maar ze ook onder de knie krijgen om te overleven.

  • 5. De ultieme Great Moth
    Als Yugi de eerste Duel Monsters van Weevil heeft verslagen, schrikt hij heel erg als hij er achterkomt dat Weevil nog een laatste truc in petto heeft; een roofzuchtige Great Moth, die bij iedere beurt sterker wordt. Zal Yugi een manier vinden om dit gevleugelde beest te vernietigen, voordat het hem vernietigt?

  • 6. Het eerste duel
    Terwijl Joey een duel tegenstander zoekt waar hij van kan winnen, accepteert hij toch een duel met de doorgewinterde Mai. Maar als zij een zenuwslopende helderziende gave begint te demonstreren, raakt Joey totaal in de war en zit er niets anders voor hem op, dan Mai's geheime strategie te doorgronden, voordat hij het slachtoffer ervan wordt.

Bestel bij Bol.com

Indies