Toegankelijkheid

Skip to main content

Beyblade: Let it Rip - Volume 2 (DVD)

DVD: Beyblade: Let it Rip - Volume 2

Uitgever: Bridge Entertainment
Speelduur: 90 minuten
Jaar: 2003
 
Beschrijving
 

Beyblade draait rondom een team genaamd de Bladebreakers, bestaande uit Tyson, Kai, Ray and Max. Alle vier bezitten ze een speciaal Bit-Beest, wat hun Beyblade sterker maakt. Een jongen genaamd Kenny zit ook bij het team, maar hij doet enkel dienst als hun adviseur.

Eerst wordt getoond hoe dit team tot stand komt tijdens een Japans Beybladetoernooi. Tyson, Kai, Ray en Max komen als beste spelers uit dit toernooi, en mogen daarom als team Japan vertegenwoordigen op andere toernooien.

Het eerste toernooi is in China, waar ze het op moeten nemen tegen Rays oude team: de Witte Tijgers. Deze zien Ray als verrader omdat hij nu bij de Bladebreakers zit, maar tegen het eind van het toernooi leggen ze het bij. De volgende stop is de Verenigde Staten, alwaar ze het opnemen tegen een team genaamd de All Starz. Dit toernooi is extra lastig voor Max omdat zijn moeder de coach van de All Starz blijkt te zijn.

Na het Amerikaanse toernooi wil het team naar de wereldkampioenschappen in Rusland, maar het belandt eerst in Europa. Hier vechten ze tegen de sterkste Beybladers van Europa genaamd de Majestics. Eenmaal in Rusland komt het team tegenover hun sterkste tegenstander ooit te staan: de Demolition Boys. Dit team, opgericht door de BIOVOLT Corporation, is erop uit om zo veel mogelijk Bit-Beesten van andere Beybladers te stelen. Het team staat onder leiding van Kais grootvader, Voltarie, en Boris, een crimineel meesterbrein. Kai wordt door zijn grootvader overgehaald om bij de Demolition Boys te komen, maar kiest uiteindelijk toch weer partij voor de Bladebreakers. Uiteindelijk verslaat Tyson de leider van de Demolition Boys, en wordt zo wereldkampioen.

Afleveringen

  • De gekwalificeerde begint
  • Draciel's toestemming
  • Dragoon storm

Bestel bij Bol.com

Bridge Entertainment